Новости / Настани Соопштенија

Дневен ред на 43-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

Култура Новости / Настани

Мултимедијален алтернативен фестивал „ГИГА Фест“

Култура Новости / Настани

Во среда уште едно забавно шоу со кловн за најмладите

Новости / Настани Соопштенија

Соопштение за организирање на јавна анкета и јавна презентација за Детален Урбанистички План за дел од блок Ј-01 КО Крива Паланка Општина Крива Паланка

Новости / Настани Соопштенија

Известување за граѓаните – земјена дезинсекција за заштита од комарци

Новости / Настани

Уредено ново, модерно детско катче во градскиот парк 

Новости / Настани

Комплетно асфалтирана фаза 2 од централната улица во Крива Паланка 

Новости / Настани

Утрово извршено трето авионско прскање против комарци, попладне следува прскање од земја

Култура Новости / Настани

Музичка вечер  со The Fender‘s  во Крива Паланка

Култура Новости / Настани

Волшебникот од Оз на Театар Куманово ја освои најмладата кривопаланечка публика

Новости / Настани

Нови урбани содржини, Крива Паланка добива прв парк за миленици и терен за фудбал со вештачка трева 

Култура Новости / Настани

Музичко-поетско уметничка вечер – “Читаме и сликаме музика”

Новости / Настани Соопштенија

Јавно известување за Нацрт Извештај за стратегиска оцена на животната средина за Урбанистички Проект вон опфат на урбанистички план за изградба на водоводна инфраструктура за “Калин Камен” KO Б’с, КO Кркља и КO Варовиште, Општина Крива Паланкa

Конкурси / Објави Новости / Настани

За секој запишан ученик во прва година во СОУ „Ѓорче Петров“ во Крива Паланка по 2000 денари месечна субвенција за период од девет месеци

Конкурси / Објави Новости / Настани

За секое прваче во Крива Паланка по 3000 денари

Конкурси / Објави Новости / Настани

Јавен повик за надоместување на дел на трошоците на млади невработени лица жители на општина Крива Паланка за купен дигитален уред

Култура Новости / Настани

Извонредно издание на Меѓународниот детски фолклорен фестивал “Паланечка тројка”

Новости / Настани

Градежни активности за реконструкција и рехабилитација на три улици во Осичка маала 

Култура Новости / Настани

Се одржа традиционалната манифестација „Краиште 2024“

Новости / Настани Соопштенија

Известување за граѓаните – авионско прскање против комарци

Новости

Дневен ред на 43-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

Мултимедијален алтернативен фестивал „ГИГА Фест“

Во среда уште едно забавно шоу со кловн за најмладите

Соопштение за организирање на јавна анкета и јавна презентација за Детален Урбанистички План за дел од блок Ј-01 КО Крива Паланка Општина Крива Паланка

Известување за граѓаните – земјена дезинсекција за заштита од комарци

Уредено ново, модерно детско катче во градскиот парк 

Комплетно асфалтирана фаза 2 од централната улица во Крива Паланка 

Утрово извршено трето авионско прскање против комарци, попладне следува прскање од земја

Музичка вечер  со The Fender‘s  во Крива Паланка

Волшебникот од Оз на Театар Куманово ја освои најмладата кривопаланечка публика

Нови урбани содржини, Крива Паланка добива прв парк за миленици и терен за фудбал со вештачка трева 

Музичко-поетско уметничка вечер – “Читаме и сликаме музика”

Јавно известување за Нацрт Извештај за стратегиска оцена на животната средина за Урбанистички Проект вон опфат на урбанистички план за изградба на водоводна инфраструктура за “Калин Камен” KO Б’с, КO Кркља и КO Варовиште, Општина Крива Паланкa

За секој запишан ученик во прва година во СОУ „Ѓорче Петров“ во Крива Паланка по 2000 денари месечна субвенција за период од девет месеци

За секое прваче во Крива Паланка по 3000 денари

Јавен повик за надоместување на дел на трошоците на млади невработени лица жители на општина Крива Паланка за купен дигитален уред

Извонредно издание на Меѓународниот детски фолклорен фестивал “Паланечка тројка”

Градежни активности за реконструкција и рехабилитација на три улици во Осичка маала 

Се одржа традиционалната манифестација „Краиште 2024“

Известување за граѓаните – авионско прскање против комарци

Соопштенија

Дневен ред на 43-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

Соопштение за организирање на јавна анкета и јавна презентација за Детален Урбанистички План за дел од блок Ј-01 КО Крива Паланка Општина Крива Паланка

Известување за граѓаните – земјена дезинсекција за заштита од комарци

Јавно известување за Нацрт Извештај за стратегиска оцена на животната средина за Урбанистички Проект вон опфат на урбанистички план за изградба на водоводна инфраструктура за “Калин Камен” KO Б’с, КO Кркља и КO Варовиште, Општина Крива Паланкa

Известување за граѓаните – авионско прскање против комарци

Финална селекција на ученици за бесплатно летување

Соопштение за продолжување на рок на конкурс за избор на официјална песна на Општина Крива Паланка

Дневен ред на 42-ра седница на Советот на Општина Крива Паланка

Известување за граѓаните – авионско прскање против комарци

Известување до граѓаните кои имаат материјални штети на нивниот имот од обилните врнежи кои се случија  на територија на Општина Крива Паланка

Известување

Финална селекција на деца апликанти кои ги исполнуваат условите пријавени на Јавен повик со број 08-2547/1 од 22.05.2024 и 08-2890/1 од 07.06.2024 година

Известување за граѓаните – авионско прскање против комарци

Дневен ред на 41-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

Дневен ред на 40-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

СООПШТЕНИЕ

Дневен ред на 39-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

Соопштение за повремен или целосен прекин на одвивањето на сообраќајот на дел од улица Св. Јоаким Осоговски

Соопштение до сите политички субјекти, учесници на предстојните Претседателски и Парламентарни избори

ПОКАНА ЗА НАСТАН  „Форум за еднаквост и различност“

Конкурси / Објави

За секој запишан ученик во прва година во СОУ „Ѓорче Петров“ во Крива Паланка по 2000 денари месечна субвенција за период од девет месеци

За секое прваче во Крива Паланка по 3000 денари

Јавен повик за надоместување на дел на трошоците на млади невработени лица жители на општина Крива Паланка за купен дигитален уред

Јавен повик за надоместување на дел на трошоците на студентите запишани на додипломкси студии од прв циклус со адреса на живеење на подрачјето на oпштина Крива Паланка за набавка на дигитален уред за учебната/академска 2023 – 2024 година

Јавен повик за бесплатно летување за деца од 7 до 14 години

Конкурс за избор на официјална песна на Општина Крива Паланка

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДЕЦА ЗА БЕСПЛАТНО ЛЕТУВАЊЕ

Јавен повик за вклучување во програмата на општинско корисна работа 2024

Јавен повик за бесплатно летување за деца од 7 до 14 години

Општина Крива Паланка објавува Јавен повик за прибирање на пријави за финансиска поддршка за реализација на мерка-Летување на деца од социјално загрозени семејства во лоша финансиска состојба

Конкурс за доделување признание за најуспешен просветен работник во одделенска настава и најуспешен просветен работник во предметна настава во основно и средно образование на територијата на Општина Крива Паланка за учебна 2023/2024 година

Јавен повик за пријавување на физички лица сопственици на сместувачки капацитети

Jавен повик за пријавување на групна маска за манифестацијата Сусурига 2024

Конкурс за избор на идејно решение за заштитен знак (лого) на манифестацијата КРИВА ПАЛАНКА – ГРАД НА КУЛТУРАТА 2024

Повик за апликации за стартап бизниси во рамки на проектот „ЕУ за еконоски раст“

За секоj матурант запишан во учебната 2023/2024 година во СОУ „Ѓорче Петров“ во Крива Паланка по 3000 денари

Јавен оглас број 01/2024 за вработување на неопределено работно време на овластен службеник во областа на безбедноста во Територијална Противпожарна единица Крива Паланка  при Општина Крива Паланка

Јавен оглас за формирање на Партиципативно тело кое ќе учествува во процесот на урбанистичко планирање во Општина Крива Паланка

Јавен повик за изнајмување на продажен штанд на претходно утврдени локации и поставени монтажно – демонтажни објекти

За секое новороденче во Крива Паланка по 5000 денари

Големина на фонт
Контраст