Видео информации

 • МАСКЕНБАЛ 2024 КРИВА ПАЛАНКА

  МАСКЕНБАЛ 2024 КРИВА ПАЛАНКА

 • КОНЦЕРТ КАРОЛИНА ГОЧЕВА- КРИВА ПАЛАНКА ГРАД НА КУЛТУРАТА 2024

  КОНЦЕРТ КАРОЛИНА ГОЧЕВА- КРИВА ПАЛАНКА ГРАД НА КУЛТУРАТА 2024

 • Сусурига – Крива Паланка Град на културата

  Сусурига – Крива Паланка Град на културата

 • Новогодишно обраќање на Градоначалникот Сашко Митовски

  Новогодишно обраќање на Градоначалникот Сашко Митовски

 • ПЕТАР МАЛИНОВ – КРИВОПАЛАНЕЧКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2023 Г.

  ПЕТАР МАЛИНОВ – КРИВОПАЛАНЕЧКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2023 Г.

 • Прес-конференција по полавите и невремето во Општина Крива Паланка

  Прес-конференција по полавите и невремето во Општина Крива Паланка

 • Нова донација од Амбасадата на НР Кина за Крива Паланка, Амбасадорот Џанг Ѕуо во посета на општината

  Нова донација од Амбасадата на НР Кина за Крива Паланка, Амбасадорот Џанг Ѕуо во посета на општината

 • Свечена академија по повод 24 Мај, денот на сесловенските просветители

  Свечена академија по повод 24 Мај, денот на сесловенските просветители

 • СВЕЧЕНО ДЕФИЛЕ МАТУРАНТИ 2023 ГОДИНА СОУ ЃОРЧЕ ПЕТРОВ КРИВА ПАЛАНКА

  СВЕЧЕНО ДЕФИЛЕ МАТУРАНТИ 2023 ГОДИНА СОУ ЃОРЧЕ ПЕТРОВ КРИВА ПАЛАНКА

 • СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА ТУРНИРОТ ВО МАЛ ФУДБАЛ ,,КРИВА ПАЛАНКА 2023″

  СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА ТУРНИРОТ ВО МАЛ ФУДБАЛ ,,КРИВА ПАЛАНКА 2023″

 • Велигденска традиција 2023

  Велигденска традиција 2023

 • Комплетно е уредувањето на просторот околу градскиот зелен пазар

  Комплетно е уредувањето на просторот околу градскиот зелен пазар

1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
Големина на фонт
Контраст