Видео информации

 • ПЕТАР МАЛИНОВ – КРИВОПАЛАНЕЧКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2023 Г.

  ПЕТАР МАЛИНОВ – КРИВОПАЛАНЕЧКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2023 Г.

 • Прес-конференција по полавите и невремето во Општина Крива Паланка

  Прес-конференција по полавите и невремето во Општина Крива Паланка

 • Нова донација од Амбасадата на НР Кина за Крива Паланка, Амбасадорот Џанг Ѕуо во посета на општината

  Нова донација од Амбасадата на НР Кина за Крива Паланка, Амбасадорот Џанг Ѕуо во посета на општината

 • Свечена академија по повод 24 Мај, денот на сесловенските просветители

  Свечена академија по повод 24 Мај, денот на сесловенските просветители

 • СВЕЧЕНО ДЕФИЛЕ МАТУРАНТИ 2023 ГОДИНА СОУ ЃОРЧЕ ПЕТРОВ КРИВА ПАЛАНКА

  СВЕЧЕНО ДЕФИЛЕ МАТУРАНТИ 2023 ГОДИНА СОУ ЃОРЧЕ ПЕТРОВ КРИВА ПАЛАНКА

 • СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА ТУРНИРОТ ВО МАЛ ФУДБАЛ ,,КРИВА ПАЛАНКА 2023″

  СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА ТУРНИРОТ ВО МАЛ ФУДБАЛ ,,КРИВА ПАЛАНКА 2023″

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »
Големина на фонт
Контраст