Прашај го градоначалникот

Градоначалник:
Борјанчо Мицевски
Адреса:
ул. Св.Јоаким Осоговски бр.175
Крива Паланка
Тел./факс: 031-375-035
е-маил: gradonacalnik@krivapalanka.gov.mk

Вашето име *

Вашиот Email *

Предмет

Вашата порака

Големина на фонт
Контраст