Видео пренос од седници на Совет

 • 36-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

  36-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 35-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

  35-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 34-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

  34-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • Свечена седница – Збратимување со Град Сребреник

  Свечена седница – Збратимување со Град Сребреник

 • 33-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

  33-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 32-ра седница на Советот на Општина Крива Паланка

  32-ра седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 31-ва седница на Советот на Општина Крива Паланка

  31-ва седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • Свечена седница по повод 8 Октомври – Ден на ослободување на Општина Крива Паланка

  Свечена седница по повод 8 Октомври – Ден на ослободување на Општина Крива Паланка

 • 29-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

  29-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 28-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

  28-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 27-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

  27-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 26-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

  26-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 25-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

  25-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 24-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

  24-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 23-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

  23-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 22-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

  22-та седница на Советот на Општина Крива Паланка

1 2 3 4 5 6 »

 

Големина на фонт
Контраст