logo
 • Видео Информации

  • 2019 – Година на инвестиции
   2019 – Година на инвестиции
  • Прес конференција на градоначалникот Мицевски за случувањата во МЗ Мождивњак
   Прес конференција на градоначалникот Мицевски за случувањата во МЗ Мождивњак
  • Добредојде за првачињата во новата учебна година
   Добредојде за првачињата во новата учебна година
  • Пресконференција по повод претстојните празнични збиднувања
   Пресконференција по повод претстојните празнични збиднувања
 • Видео пренос од седници на Совет

  • 32. седница на Совет на Општина Крива Паланка
   32. седница на Совет на Општина Крива Паланка
  • Свечена седница на Советот на општина Крива Паланка
   Свечена седница на Советот на општина Крива Паланка
  • 28. седница на Совет на Општина Крива Паланка
   28. седница на Совет на Општина Крива Паланка
  • 27. седница на Совет на Општина Крива Паланка
   27. седница на Совет на Општина Крива Паланка