Соопштение до сите политички субјекти, учесници на предстојните Претседателски и Парламентарни избори

Почитувани,

Општина Крива Паланка, ги известува сите политички субјекти, учесници на предстојните Претседателски и Парламентарни избори, дека на ден 03.04.2024 година, со почеток во 9,00 часот, ќе организира извлекување/ ждребка за одредување на локации за поставување на урбана опрема, информативни паноа – банери (за платено рекламирање со надоместок) во Крива Паланка.

Сите заинтересирани да се пријават во одделението за урбанизам и заштита на животната среди на при Општина Крива Паланка.

Со почит.

                                                                                          Општина Крива Паланка
                                                                                                Градоначалник
                                                                                                Сашко Митовски

Големина на фонт
Контраст