logo

Соопштенија

СООПШТЕНИЕ ДО ГРАЃАНИТЕ

Почитувани граѓани, Општина Крива Паланка  во соработка со Општина Ќустендил и со Овоштарскиот институт од Ќустендил Р.Бугарија, а со цел унапредување на овоштарството во општината организира стручно предавање од областа…

Дневен ред на 7-та седница на Совет

Врз основа на член 35 од Деловникот на Советот на Општина Крива Паланка („Службен гласник на Општина Крива Паланка“ бр. 5/08), претседателот на Советот на Општина Крива Паланка  с в…

Дневен ред на 6-та седница на Совет

Врз основа на член 35 од Деловникот на Советот на Општина Крива Паланка („Службен гласник на Општина Крива Паланка“ бр. 5/08), претседателот на Советот на Општина Крива Паланка  с в…

Резултати од конкурсот за доделување на стипендии

РЕЗУЛТАТИ ПО СПРОВЕДЕНАТА ПОСТАПКА ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА СТИПЕНДИИ ЗА ПОДРШКА НА МЛАДИ ТАЛЕНТИ УЧЕНИЦИ СРЕДНОШКОЛЦИ И СТУДЕНТИ ОД ОПШТИНА КРИВА ПАЛАНКА  

КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА КРИВОПАЛАНЕЧКИ СУВЕНИР

З.Г Кластер за Туризам – Крива Паланка во соработка со општина Крива Паланка, распишува Конкурс за избор на најпрепознатлив Кривопаланечки сувенир. Конкурсот трае 45 дена, а право на учество имаат…

Дневен ред на 5-та седница на Советот

Врз основа на член 35 од Деловникот на Советот на Општина Крива Паланка („Службен гласник на Општина Крива Паланка“ бр. 5/08), претседателот на Советот на Општина Крива Паланка  с в…

КОНКУРС за доделување на стипендии

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈАОПШТИНА КРИВА ПАЛАНКА  Врз основа на Одлуката на Советот на Општина Крива Паланка бр.07-2525/3 од 17.07.2009 година,Општина Крива Паланка распишува

Големина на фонт
Контраст