Конкурс – Мојата општина низ мојата фотографија

Општина Крива Паланка поаѓајќи од потребите да ги промовира и презентира убавините на градот, да ги остави во наследство на градот, општината и идните генерации,  распишува конкурс на тема „Мојата општина низ мојата фотографија“ за ученици од основните и средното училиште. 

КОНКУРС  „Мојата општина низ мојата фотографија“

 

 

Големина на фонт
Контраст