Од утре редовна настава во училиштата

После вонредното одвивање на наставата кое беше предизвикано од временските прилики Општина Крива Паланка одлучи од вторник 21.02.2012 година сите училишта  во општината да отпочнат со нормално одвивање на наставата.

Известување до училиштата

Големина на фонт
Контраст