Соопштение за граѓаните – Прослава на Водици

Почитувани,

На ден 19.01.2012 година (четврток)  традиционално ќе се одбележи големиот христијански празник Богојавление – Водици со фрлање на крстот од големиот мост во Крива Река во 9,30 часот.

Големина на фонт
Контраст