logo

Видео информации

 • Пристап до информации од јавен карактер

  Пристап до информации од јавен карактер

 • Асфалтирање на локален пат во населба Мечковци

  Асфалтирање на локален пат во населба Мечковци

 • Прес на градоначалникот Мицевски – Општина Крива Паланка со долг од 55 милиони денари

  Прес на градоначалникот Мицевски – Општина Крива Паланка со долг од 55 милиони денари

 • Обраќање на градоначалникот Мицевски на работилница за животна средина

  Обраќање на градоначалникот Мицевски на работилница за животна средина

 • https://youtu.be/EFD8P_KVSmw

  https://youtu.be/EFD8P_KVSmw

  Ветивме и исполнуваме транспарентна, отчетна и одговорна локална власт
 • Примопредавање на функцијата градоначалник

  Примопредавање на функцијата градоначалник

 • Обраќање на градоначалникот Алексовски на Свечената седница по повод 8 Октомври

  Обраќање на градоначалникот Алексовски на Свечената седница по повод 8 Октомври

 • Рели „Калин Камен 2016“

  Рели „Калин Камен 2016“

 • Линковско вклучување на градоначалникот Алексовски во ТВ Нова

  Линковско вклучување на градоначалникот Алексовски во ТВ Нова

 • Богојавление – Водици во Крива Паланка

  Богојавление – Водици во Крива Паланка

 • Обраќање на градоначалникот Алексовски на седницата на Совет

  Обраќање на градоначалникот Алексовски на седницата на Совет

 • Градоначалникот Алексовски гостин во утринската емисија на К3 телевизија по повод Денот на ослободувањето на Крива Паланка

  Градоначалникот Алексовски гостин во утринската емисија на К3 телевизија по повод Денот на ослободувањето на Крива Паланка

1 2 »

Големина на фонт
Контраст