logo

Видео информации

 • Една година отворена општина – Една година за граѓаните на Крива Паланка

  Една година отворена општина – Една година за граѓаните на Крива Паланка

 • Меѓународен фолклорен фестивал Свети Јоаким Осоговски 2018

  Меѓународен фолклорен фестивал Свети Јоаким Осоговски 2018

 • Интензивирање на инвестициите и можностите за бизнис заедницата во Крива Паланка

  Интензивирање на инвестициите и можностите за бизнис заедницата во Крива Паланка

 • „Место каде минатото се сретнува со иднината“ манифестација во чест на Денот на Европа

  „Место каде минатото се сретнува со иднината“ манифестација во чест на Денот на Европа

 • Со свечен хепенинг во Крива Паланка одбележан Денот на Европа

  Со свечен хепенинг во Крива Паланка одбележан Денот на Европа

 • Пристап до информации од јавен карактер

  Пристап до информации од јавен карактер

 • Асфалтирање на локален пат во населба Мечковци

  Асфалтирање на локален пат во населба Мечковци

 • Прес на градоначалникот Мицевски – Општина Крива Паланка со долг од 55 милиони денари

  Прес на градоначалникот Мицевски – Општина Крива Паланка со долг од 55 милиони денари

 • Обраќање на градоначалникот Мицевски на работилница за животна средина

  Обраќање на градоначалникот Мицевски на работилница за животна средина

 • https://youtu.be/EFD8P_KVSmw

  https://youtu.be/EFD8P_KVSmw

  Ветивме и исполнуваме транспарентна, отчетна и одговорна локална власт
 • Примопредавање на функцијата градоначалник

  Примопредавање на функцијата градоначалник

 • Обраќање на градоначалникот Алексовски на Свечената седница по повод 8 Октомври

  Обраќање на градоначалникот Алексовски на Свечената седница по повод 8 Октомври

1 2 3 »

Големина на фонт
Контраст