logo

Видео информации

 • Поставен камен темелник на нов административно-деловен објект

  Поставен камен темелник на нов административно-деловен објект

 • Министерот Јанакиевски во посета на Крива Паланка

  Министерот Јанакиевски во посета на Крива Паланка

 • Изложба на фотографии

  Изложба на фотографии

 • Ново катче за рекреација

  Ново катче за рекреација

 • Започна изградбата на новата општинска зграда

  Започна изградбата на новата општинска зграда

 • Започна реализацијата на проектот за реконструкција на локални патишта

  Започна реализацијата на проектот за реконструкција на локални патишта

 • Реконструкција на основни училишта

  Реконструкција на основни училишта

 • Финишира патот кон испосницата на Свети Јоаким Осоговски

  Финишира патот кон испосницата на Свети Јоаким Осоговски

« 1 2 3

Големина на фонт
Контраст