Резултати од евалуација на предлог проекти од Граѓански организации добиени на Јавен повик во 2022 година во рамки на RELOAD 2 Програмата

По извршеното разгледување и оценување на пристигнатите пријави од Здруженија на граѓани од Крива Паланка, а во врска со Јавен повик во 2022 година, за поднесување пријави за проектот ReLOaD2, официјалните резултати можете да ги најдете на следниот ЛИНК.

Големина на фонт
Контраст