Јавен оглас за ангажирање максимум 6 (шест) тутори за поддршка на ученици роми во Општина Крива Паланка

Општина Крива Паланка објавува јавен оглас за ангажирање на тутори за поддршка на ученици Роми од 2ро, 3то и 4то одделение во основно образование во Општина Крива Паланка. Оваа активност се имплентира како дел од акцијата „Пост КОВИД 19 мерки за превенција и опоравување во образованието за деца и возрасни„ финансирана во рамки на заедничкиот проект на Европската Унија и Советот на Европа, РОМАКТЕД Програмата Фаза II за „Промовирање на добро управување и зајакнување на Ромите на локално ниво„

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА АНГАЖИРАЊЕ МАКСИМУМ 6 (шест) ТУТОРИ ЗА ПОДДРШКА НА УЧЕНИЦИ РОМИ ВО ОПШТИНА КРИВА ПАЛАНКА

Пријава за тутор

Големина на фонт
Контраст