Асфалтиран дел од улицата Херој Карпош- Спротивска маала

Во рамки на програмата за тековно одржување на улици на територија на општина Крива Паланка беше извршено асфалтирање на дел од улицата  Херој Карпош- Спротивска маала,   со должина од 150 метри и ширина од 4 метри.

Градежните активности продолжуваат и на други локации во општина Крива Паланка согласно предвидената динамика и временските услови.

Изведувач на градежните работи е градежната фирма „Лабино –Трејд“ од Гостивар.