Меѓународен конкурс за карикатура

Организациониот одбор на културната манифестација НЕВЕСТИНСКО ПОКЛОНЕНИЕ НА СВЕТИ ТЕОДОР-ТИРОН, село Конопница – Крива Паланка, под покровителство на Општина Крива Паланка распишува Меѓународен конкурс за карикатура на тема “Снаа-Свекрва”.

Конкурсот е во рамките на манифестацијата  „Крива Паланка -Град на културата 2013“.

Авторите можат да ги пријават своите дела најдоцна до 29 март 2013 година.

Конкурс и Пријава за учество