Покана за промоција на книга со современа поезија „Поетски чекорења“

На 3 октомври (четврток) во просториите на ЛУ Градски Музеј во Крива Паланка, Божана Перо Трајкова ќе ја  промовира збирката на современа поезија „Поетски чекорења“ на Друштвото на писатели „Куманово“. Промоцијата е со почеток во 12.30 часот.