Привршува изградбата на локалниот пат во с.Конопница

Во тек е реализација на проектот за изградба на локалниот пат во с.Конопница (Стамболици-Деловодци) во должина од 1170 м. Извршено е асфалтирање на поголемиот дел од трасата и се очекува во наредните денови целиот пат да биде комплетно завршен.