Асфалтиран дел од патниот правец од с.Жидилово кон с.Кркља

Асфалтиран е дел од патниот правец од с.Жидилово кон с. Кркља, од магистралниот пат па се до новоизградената мини-хидроцентрала, во должина од 700 метри, ширина на асфалтот е 3 метри и дебелина на асфалтот е 7 см. Изведувачи на работите е ГП Гранит.