Крива Паланка – Источна порта кон Европа – ваш коментар за проектот

Почитувани граѓани,

Ве повикуваме да дадете свој коментар и сугестија во врска со предложеното архитектонско решение за „Реконструкција на градскиот плоштад во насока на развој на туризмот“, што Општина Крива Паланка ќе го аплицира преку проектот „Крива Паланка – Источна порта кон Европа (Туристичка Фестивалска Атракција) во рамки на Вториот Повик за проекти – „Инвестиции на подгрантови во инфраструктурата поврзана со туризмот и поврзувања во дестинациите“ преку Единицата за спроведување на проектот „Локална и регионална конкурентност“ со средства од ИПА 2 програмата.

* Задолжителни полиња
Големина на фонт
Контраст