logo

Јавни набавки

Огласите официјално се објавени во Електронскиот систем  за јавни набавки на страната на Бирото за јавни набавки на следниот линк: https://e-nabavki.gov.mk

 

Огласи

Склучени договори


Големина на фонт
Контраст