Планиран прекин на електрична енергија

Почитувани,

Ве информираме дека денеска од 8.00 до 14.00 часот предвиден е прекин на електрична енергија на  ул.Браќа Миладинови, ул.Вардарска, нас.Грмаѓе, нас.Мизовски Ливади, ул.Коце Металец, фабрика Дема Стил, бензинска пумпа Мак-оил, ф-ка 8 ми Октомври, ресторан Борчева кафана, ресторан Облаче, Универзал С и технички сервис Крива Паланка.

Големина на фонт
Контраст