Јавен оглас до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа

Врз основа на Договорот за соработка помеѓу Агенцијата за вработување на РМ(АВРМ), Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) и општина Крива Паланка, Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2018 година усвоен од Владата на Република Македонија, Програмата Општинско–корисна работа финансирана од Буџетот на Агенцијата за вработување на РМ, на ден 01.08.2018, а ќе трае 10 работни дена до 14.08.2018 година , објавува:     

Jавен оглас до евидентирани невработени лица
за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа

Големина на фонт
Контраст