Честитки за пензионерките по повод 8-ми Март

По повод претстојниот празник 8-ми Март, Денот на жената, традиционално и оваа година градоначалникот на општина Крива Паланка г.Арсенчо Алексовски ги посети пензионерките во Клубот на пезионери, а воедно им подари каранфили и им го честиташе претстојниот празник со честитка за добро здравје, среќа и долг живот.

[embpicasa id=”6394726458958678401″]

 

Големина на фонт
Контраст