СООПШТЕНИЕ до граѓаните

Во организација на Грдаоначалникот на општина Крива Паланка, г-дин Арсенчо Алексовски и Градоначалникот на општина Ќустендил – Р.Бугарија, г-дин Петар Паунов, на ден 12.02.2010 година, во 12 часот, во салата на Општината ќе одржи средба  на бизнис секторот од општина Крива Паланка.

Целта на средбата е запознавање, воспоставување на бизнис врски и градење на идна соработка и бизнис партнерства со бизниси од Р.Бугарија (Ќустендил).

По овој повод Градоначалникот, г-дин Арсенчо Алексовски, ги поканува сите заинтересирани претставници на бизнис секторот од општината и оние кои сакаат да се занимаваат на бизнис на увоз-извоз, да земат активно учество на средбата.

Општина Крива Планка
Градоначалник
Арсенчо Алексовски

Големина на фонт
Контраст