СООПШТЕНИЕ

 ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА КРИВА ПАЛАНКА ПРЕКУ ПРЕТСТАВНИК ОД ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА ФИНАНСИИ НА ДЕН 16.12.2009 ГОДИНА (СРЕДА) СО ПОЧЕТОК ВО 12,00 ЧАСОТ ВО ПРОСТОРИИТЕ НА ГОЛЕМАТА САЛА НА ОПШТИНА КРИВА ПАЛАНКА ЌЕ ВРШИ ПРЗЕНТАЦИЈА НА НАЦРТ – БУЏЕТОТ ЗА 2010 ГОДИНА И ГИ ПОВИКУВА НА ИСТАТА ДА ЗЕМАТ УЧЕСТВО ОПШТИНСКИТЕ БУЏЕТСКИ  КОРИСНИЦИ (СРЕДНО И ОСНОВНО ОБРАЗОВНИТЕ И ГРАДИНКА) ПОЛИТИЧКИТЕ ПАРТИИ, НЕВЛАДИНИ ОРГАНИЗАЦИИ И  СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ГРАЃАНИ НА ОПШТИНА КРИВА ПАЛАНКА.

Големина на фонт
Контраст