СООПШТЕНИЕ

Се известувааат граѓаните на Крива Паланка дека почнувајки од 22.05.2024 год. општина Крива Паланка ќе започне со реализација на проектот  „Реконструкција на дел од ул. Гоце Делчев

Поради изведување на градежни работи повремено ќе се зафаќа и дел од коловозната површина што ќе биде соодветно обележано и регулирано од страна на Изведувачот БИТЕМ-Скопје. заради непречено изведување на работите и нужно одвивање на сообраќајот.

Се молат граѓаните, особено жителите од наведената улица, да имаат разбирање за отежнатите услови за одвивање на сообраќајот и да ги почитуваат поставените ознаки и насоки од страна на Изведувачот

               Општина Крива Паланкa
                                                                                                                                           Градоначалник
Сашко Митовски

Големина на фонт
Контраст