Известување од Подрачната канцеларија на народниот правобранител

Почитувани граѓани,

Подрачната канцеларија на Народниот правобранител од Куманово повторно почнува со прием на странки во Општина Крива Паланка.

Во овој контекст, Ве известуваме дека приемниот ден за граѓаните ќе биде во ЧЕТВРТОК на ден 28.09.2023 година од 11:30-13:30 во просториите на Општина Крива Паланка – мала сала.

ПО ОВЛАСТУВАЊЕ НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ,
ДРЖАВЕН СОВЕТНИК
Гордана Т. Ристовска

Големина на фонт
Контраст