КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА КРИВОПАЛАНЕЧКИ СУВЕНИР

З.Г Кластер за Туризам – Крива Паланка во соработка со општина Крива Паланка, распишува Конкурс за избор на најпрепознатлив Кривопаланечки сувенир. Конкурсот трае 45 дена, а право на учество имаат сите граѓани на нашата општина и пошироко од нашата земја.

На конкурсот ќе бидат изберени и откупени првите три најдобри решенија, а вкупниот фонд за наградите е 14.000 денари.

 

Големина на фонт
Контраст