Известување и распоред за тестирање за пријавените кандидати за реонски инструктори и попишувачи за пописот во 2021 година

Се известуваат сите пријавени кандидати за реонски инструктори и попишувачи за пописот во 2021 година за општините Крива Паланка и Ранковце дека тестирањето на пријавените кандидати ќе се одржи на ден 11.03.2021 година (четврток) во холот на гимназијата „Ѓорче Петров“ во Крива Паланка и тоа во 3  групи.

Сите кандидати кои ќе се јават на тестирањето мора да носат заштитна маска.

Кандидатите кои што ги немаат доставено потребните документи до Државниот завод за статистика потребно е со себе да ги понесат потребните документи барани од огласот.

Распоред за тестирање за пријавените кандидати за реонски инструктори и попишувачи за пописот во 2021 година

Големина на фонт
Контраст