Резултати по спроведената постапка за доделување на стипендии за учебната 2020/2021 година за подршка на млади таленти-ученици средношколци и студенти од општина Крива Паланка

Резултати по спроведената постапка за доделување на стипендии за учебната 2020/2021 година за подршка на млади таленти-ученици средношколци и студенти од општина Крива Паланка,

РАНГ ЛИСТА

Големина на фонт
Контраст