Каков ќе биде буџетот на Општина Крива Паланка за 2020 година?

Во рамки на проектот „Мои пари, моја одговорност – партиципативно буџетирање на општините“, на 18.11.2019 година (понеделник), ќе биде презентиран Предлог буџетот на Општина Крива Паланка за 2020 година.

Настанот ќе се одржи во Големата сала со почеток во 11 часот, а граѓаните ќе имаат можност да дадат предлози и  активно да се вклучат во процесот на донесување на буџетот.

Големина на фонт
Контраст