Излезе од печат новиот број на Општинскиот информатор за месец април и мај

Излезе од печат новиот број на Општинскиот информатор за месец април и мај.

Сите информации со подетална содржина граѓаните може да ги најдата на веб страната на општината, а може да се регистрираат и за добивање на неделен билтен во електронска форма на нивната меил адреса. Регистрацијата се прави преку формата Пријава за е-билтен која се наоѓа на почетната страна на www.krivapalanka.gov.mk.

Општинските информатори се достапни на https://www.krivapalanka.gov.mk/informator.

 

 

 

Големина на фонт
Контраст