Отворен ден на тема „Работи и заработувај од дома“

На 20 мај понеделник, Општина Крива Паланка, Граѓанското здружение „Со срце за Крива Паланка” и Семос Едукација организираат отворен ден на тема „Работи и заработувај од дома”.

На настанот ќе се презентира еден од начините на кои можете на лесен начин солидно да заработувате при тоа да нема потреба да го напуштите својот дом.

Агенда

12:00 – 13:00
Атрактивноста на креативните професии
м-р Ангелина Канчевска, раководител на Adobe авторизиран тренинг центар и Семос Академија за дизајн

13:00 – 15:00
Презентација на креативните алатки и Upwork платформата
Бобан Крстев, Adobe Certified Instructor

Настанот ќе се одржи во Големата сала на Општина Крива Паланка.
Ве очекуваме!

Големина на фонт
Контраст