Меѓународен театарски фестивал

Почитувани,

Со особена чест и задоволство Ве покануваме на  вториот Меѓународен театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“ – Крива Паланка.

Свеченото отворање на фестивалот е на 15 септември 2010 година во 19 часот, Сала при НУ Центар за култура Крива Паланка.

Програма

 

Општина Крива Паланка
Градоначалник,
Арсенчо Алексовски

 

Големина на фонт
Контраст