Концерт на флејта и гитара

На 22.07.2010 год. во предворјето на манастирот ,,Св.Јоаким Осоговски“ кривопаланчани имаа ретка можност да го проследат прекрасниот концерт  во изведба на Проф.Силвана Чулева Атанасова-флејта и Проф.Тања Јанкова-гитара.

 

Концертот се одржа во рамките на манифестацијата Паланечко културно лето.

Прилог – програма на Паланечко културно лето 2010

Големина на фонт
Контраст