Обука „Заштита на овошките“

Почитувани граѓани,

Општина Крива Паланка во соработка со општина Ќустендил и  овоштарскиот институт од Ќустендил Р. Бугарија ја организира третата обука на тема „Заштита на овошките“.

Средбата ќе се одржи во Ќустендил – Р. Бугарија во просториите на овошарскиот институт с.Јаболково на ден 19.03.2010 г. (петок) со почеток во 09.00 часот.

Заинтересираните граѓани можат да се пријават на тел. 031 372 130  за да се утврди бројот на присутните на обуката. На овој телефонски број може да ги добиете сите потребни информации за планираната средба.

Почитувани, патувањето потребно е сами да го организирате.

                                                                               ОПШТИНА КРИВА ПАЛАНКА
                                                                                                 ГРАДОНАЧАЛНИК
                                                                                        АРСЕНЧО АЛЕКСОВСКИ

Големина на фонт
Контраст