Изложба на ликовниот уметник Роберт Цветковски

На 18. 03. 2010 (четврток) ќе биде отворањето на изложбата на ликовниот уметник Роберт Цветковски во КИЦ – Културно Информативниот Центар -Скопје. На изложбата ќе бидат претставени делата од циклусот “Порака“. Изложбата ќе биде отворена до 05. 04. 2010.

Извор: www.krivapalanka.info

Големина на фонт
Контраст