Повик за апликации за стартап бизниси во рамки на проектот „ЕУ за еконоски раст“

Во рамки на проектот „ЕУ за економски раст“, поддржан од ЕУ, а имплементиран од ГИЗ, во тек е отворен повик за сите заинтересирани од реонот на Крива Паланка кои имаат нов бизнис или пак сакаат да развијат иновативно решение.

Програмата обезбедува единствена можност за сите амбициозни поединци кои сакаат да ги трансформираат своите бизнис идеи во реалност. Фокусот на Североисточниот плански регион.

AllBiz Акцелератор е организација која е формиран минатата година како резултат на проект „ЕУ за економски раст„ и има за цел да помогне на младите луѓе од регионот да создадат нови бизниси во различни индустрии. Програмата предвидува менторство, поврзување со глобална мрежа на инвеститори и ко-финансирање до максимална сума од 40.000 евра.

Сите заинтересирани можат да аплицираат на следниов link

Рокот за аплицирање е 25 Февруари.

Големина на фонт
Контраст