Јавен оглас за ангажирање на 1 (еден) консултант/ка за поддршка на ученици роми во Општина Крива Паланка

Општина Крива Паланка објавува јавен оглас за ангажирање на консултант за поддршка на ученици Роми од 2ро, 3то и 4то одделение во основно образование во Општина Крива Паланка. Оваа активност се имплентира како дел од акцијата „Пост КОВИД 19 мерки за превенција и опоравување во образованието за деца и возрасни„ финансирана во рамки на заедничкиот проект на Европската Унија и Советот на Европа, РОМАКТЕД Програмата Фаза II за „Промовирање на добро управување и зајакнување на Ромите на локално ниво„

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА  1 (еден) КОНСУЛТАНТ/КА ЗА ПОДДРШКА НА УЧЕНИЦИ РОМИ
В
О ОПШТИНА КРИВА ПАЛАНКА

Големина на фонт
Контраст