Финализира проектирањето на зонското паркирање

Градоначалникот Сашко Митовски денес оствари работна средба со проектанскиот тим од фирмата “24 Инг” и стручните служби од општината, на која беше разгледана техничката докумнтација за сообраќајниот проект за траен режим на сообраќај на ул.”Св.Јоаким Осоговски” и сообраќаениот проект за зонско паркирање на истиот потег.

Општина Крива Паланка продолжува да работи на финализација на проектот за зонско паркирање што треба да се реализира во престојниот период.

Големина на фонт
Контраст