Пријавете се за учество на „ФУДБАЛ ЗА СИТЕ 2022“

Спортско – забавната манифестација „ФУДБАЛ ЗА СИТЕ 2022“ ќе се оддржи на градскиот стадион во Крива Паланка во периодот од 22.08.2022г. до 26.08.2022г.

Учеството е отвпрено за сите дечиња на возраст од 5 до 11 години.

Манифестацијата е под покровителство на Општина Крива Паланка, а во соработка со Фудбалска академија Фудбал за сите и ТАКТ.

За пријавување за учество во фудбалската школа, заинтересираните да се јават кај тренерите Бранко Павловски (070 822 326) и Антонио Јакимовски (078 241 928). Краен рок за пријавување е 19.08.2022 година.

Големина на фонт
Контраст