Финишира асфалтирањето на улица “Лозановска” во населба Лозаново во должина од 850 метри

Активноста за асвалтирање на улица “Лозановска” во населба Лозаново во должина од 850 метри се реализира со средства од буџетот на Општина Крива Паланка.

Во непосредна близина на улицата,во населба Лозаново се врши и подготовка на теренот за изградба на детско катче за најмладите жители.

Со несмален интензитет работиме на подобрување на квалитетот на животот на граѓаните во секој дел од нашата Крива Паланка.

Големина на фонт
Контраст