За првпат во Крива Паланка – Саем на книга

Во изложбениот салон на НУ Центар за култура Крива Паланка од 03 до 10 јуни за првпат ќе се одржи Саем на книгата

На саемот ќе бидат изложени книги од  Издавачката куќа Култура од Скопје. Се покануваат сите љубители на пишаниот збор да го посетат саемот “Книга за секого“. 

Свеченото отварање на саемот ќе биде на 03.06.2009 година во 12 часот.

Превземено од http://www.palanka.com.mk

Големина на фонт
Контраст