КОНКУРС за доделување на наградите „8-ми Октомври“, „Почесен граѓанин на Крива Паланка“ и „Признание за особени постигнувања и придонес за развојот и афирмацијата на Општина Крива Паланка“ за 2021 година

Врз основа на член 7 од Правилникот за начинот, условите и постапката за доделување на општински признанија и награди,  Одборот за доделување награди и признанија на Општината Крива Паланка, одлучи  да  распише

КОНКУРС
за доделување на наградите „8-ми Октомври“,  „Почесен граѓанин  на Крива Паланка“ и  „Признание  за особени постигнувања  и придонес  за развојот  и афирмацијата  на Општина Крива Паланка“  за  2021 година

Големина на фонт
Контраст