ЈАВЕН ОГЛАС за вработување на определено работно време на стручни соработници – приправници – образовни асистенти за ученици со попречености во основното образование

Се објавува јавен оглас за вработување на 130 стручни соработници – приправници – образовни асистенти на определено работно време во учебната 2021/2022 година, за работа со ученици со попречености во основните училишта во следниве општини: Кратово, Крива Паланка, Ранковце, Старо Нагоричане, Куманово, Липково, Центар, Гази Баба, Бутел, Чаир, Шуто Оризари, Зелениково, Петровец, Илинден, Арачиново, Чучер Сандево.  ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ…

Големина на фонт
Контраст