Покана за online Франкофонска вечер

На  31 март 2021 година (среда) со почеток во 19 часот ќе се одржи  online Франкофонска вечер, на платформата zoom, во организација на Фондот за донации „Бел Идеал“ од Париз, во соработка со ООУ „Јоаким Крчовски” и СОУ „Ѓорче Петров“ од Крива Паланка.

Настанот може да се следи на следниот линк:

https://zoom.us/j/98501213560?pwd=cU9QNnkzMExsamxGK3IwdG5nUUNqZz09

Големина на фонт
Контраст