КОНКУРС за негувател/ка за помош и нега на стари лица и лица со попреченост

Општина Крива Паланка и Црвен крст на Република Северна Македонија-Општинска организација Крива Паланка за потребите на проектот Одоговорни институции – среќни граѓани,  финансиран од Министерството за труд и социјална политика и Светска Банка, во рамки на ПРОЕКТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА СОЦИЈАЛНИТЕ УСЛУГИ,  објавува:

КОНКУРС
за негувател/ка за помош и нега на стари лица и лица со попреченост

 

Големина на фонт
Контраст